Съдържание

Статии

В "Красна поляна" откриха ремонтирания си партиен клуб с дискусия на тема "Алтернативата БСП"

На 8 юни 2018 се проведе разширено заседание-дискусия "Алтернативата БСП" в обновения партиен клуб при РС на БСП "Красна поляна". В него участваха Калоян Паргов, председател на ГС на БСП - София, както и народните представители Николай Цонков и Петър Витанов.

Председателят на РС на БСП Евгений Белий благодари на всички социалисти от "Красна поляна" за усилията в кампанията за парламентарните избори, благодарение на които районът разполага със субсидия, с част от която е направен ремонтът на клуба.

"Тези наши усилия за строителство и реконструкция трябва да се влеят в общите усилия на БСП на национално ниво да развие своята алтернативна визия за управлението на държавата, за това по какъв начин като управляваща партия ще реконструираме и построим една нова България и ще сложим края на прехода, на разрухата, на обедняването и обезлюдяването, каза Евгений Белий. - Ние традиционно сме критични към партийната политика, към нашите документи и делата ни като управляваща партия. Нашата Районна партийна организация е пример за това как може и да се предлагат алтернативни документи, вместо само да се критикуват предложенията на ръководството. Разбира се, ние не може да не бъдем критични и към нашите грешки и слабости. Трябва обаче да разсъждаваме и да спорим върху алтернативата, която предстои да приеме партията, но дори и бидейки самокритични, нека помним, че само ние сме партията, която може да изведе България от тази ситуация. За да го направим, както се пее в песента "нам нужна одна победа" и нека проведената дискусия да бъде успешен старт на дебатите по нашата алтернатива за управление, които дебати да завършат с успехи на европейските и местни избори и една кампания за предсрочни парламентарни избори, която да ни донесе победа".

Странична лента