Поздравителен адрес от БСП София, район Средец

Днес, кандидатите за народни представители и за членове на Европейския парламент от #БСП – Средец в София, заедно с Георги Свиленски, водач на листата на “БСП за България” в 24 МИР, поздравиха всички учители, работещи в училищата на тероторията на район “Средец”, по случай празника на българската писменост и просвета. Защото 24 май е празник на величието на българския дух, писменост и култура.

“Силата на българските букви е запазила народа ни през тъмните години на робството. Убедени сме, че и днес, българският учител ще ни преведе през изпитанията на съвремието ни” каза Гергана Алексова, 7-ма в листата за Европейския парламент.

Кандидат-депутатът Весела Василева, под номер 10 в 24 МИР акцентира, че българските учители са пазители на словото – символ на непреходните духовност и вяра.

Представителите на БСП категорично заявяват, че вярват на българските учители и в тяхно лице те имат най-големите поддръжници за укрепване на училищата и връщане на качеството в българското образование, такова каквото заслужават нашите деца и техните преподаватели.

✅ 24 за достойна #България в мирна #Европа!

Scroll to Top